Sjø-Sport

Beneteau

Beneteau


Megleroppdrag:

Sjø-Sport har gleden av å tilby en meget pent brukt båt som er klar for omgående overtakelse.

Beneteau Antares 10.80 er sjeldent på markedet i Norge, men her kan man sikre seg en for omgående levering. Dette eksemplaret er meget pen i både skrog og overbygg, samt at den bærer preg av mindre en normal slitasje både innvendig og utvendig. Den har de riktige fargene, og en layout som er svært ettertraktet. Båten er godt, og riktig utstyrt.

Kort presentasjon av båten:

Beneteau har drevet båtbyggeri siden 1884, og er i dag verdens største. Her hjemme kjenner kanskje de fleste av oss dem som seilbåtprodusent, men sannheten er at de i mange generasjoner har bygget motorbåter.

Beneteau Antares 10.80 er en båt med fremragende sjøegenskaper. Den imponerer stort hva stabilitet angår. Båten balanserer tilnærmet perfekt uansett hvor bølgene kommer fra, og dette gir en meget harmonisk opplevelse, samt at den praktisk talt er uten merkbar planingsterskel. Også i svært lave hastigheter vil man oppleve den som kanskje mer retningsstabil enn mange andre sammenlignbare båter.

Båten vil være en utmerket bobåt for fire personer, men et selskap på 7- 8 personer vil lett finne seg til rette på dagsturer ved å benytte alle sonene om bord.

Båten har to lugarer, der hovedlugaren er utstyrt med en skikkelig dobbeltseng. Her er godt med skapplass, og det er egen dør inn til bad/toalett. Badet er i praksis to rom, der toalettet og dusjen er adskilt med dør. Fantastisk vil de fleste mene om denne løsningen.

Dekksalongen oppleves som romslig for 5 – 6 personer. Komforten er førsteklasses, og man har pentry fornuftig plassert vis a vis.

Akterdekkløsningen er som man kan se av bildene naken, sett bort fra benken helt akter. I havn vil nok de fleste sette pris på noen flere sitteplasser. Det er en stor dekksluke som gir plass til bord og dekkstoler + mye mer.

I det hele tatt er dette en komplett, og flott båt med utsøkt materialvalg, og det er lagt stor vekt på at alt skal se skikkelig ut.

Vi vil påstå at det på mange områder er en finish som overgår det man finner på «Nordiske» båter.

Denne båten er kun brukt i forbindelse med sommerferier, og har ellers lagt i opplag 10 måneder av året.

Båten bør oppleves, så ikke nøl med å kontakte undertegnede megler.

Kapasiteter og utstyr:

· Diesel: 640 L
· Ferskvann: 300 L

Elektronisk Navigasjons
System Raymarine GPS / Radar
SIMRAD-Radio, GPS / ekkolodd også på Flybridge
Radarreflector
Bow Thruster
Heating System (Diesel)
Landstrøm system 220V
Vannsystem
Trimflaps
Elektrisk ankervinsj
Delvis teak-gulv
Bakseter for fiske
Fendere og tauverk
+++

Gangtid motorer: ca. 700 t.
Båtens hjemhavn er Farsund
Ta kontakt for mer informasjon, og avtale om visning.

Trond Johansen
+ 47 991 27316

Send forespørsel