Sjø-Sport

Nordkapp

Vinterkupp! - Nordkapp Enduro 605 - Highline + 150 G2 HO

Sjø-Sport har gleden av å tilby for salg en fabrikkny 2019 Nordkapp Enduro 605

Presentasjon av båten:

Enduro 605 var den første modellen i en helt ny designlinje fra Nordkapp. Den fikk flere priser i lanseringsåret og ikke uten grunn.

Enduro 605 vil gi deg det du søker om sommeren. Fart, kraft og en praktisk, problemfri hverdag. I likhet med lillebror 550 har Enduro 605 en praktisk løsning for både solseng og kalesje.
En båt med raffinerte detaljer som garantert vil vekke oppsikt når du legger til ved holmene i sommer. Den store bredden gir deg ekstra plass til det du trenger å ha med deg på tur.

Den stødige rekken som går langt bakover, supplert med flere håndtak sikrer en trygg opplevelse for alle passasjerer. Båten kan dessuten leveres med kalesje for 2-4 personer, og med store vinduer for godt utsyr.
Dette er virkelig en båt som kan herjes med, selv på dager med skikkelig rufsevær!

Et lite utvalg av Enduro 605 unike egenskaper :

Smart baugluke Båtens butte baug, gir den en bred baugluke som gir enklere og sikrere ombordstigning. Luken er dessuten konstruert slik at du kan nå tauet fra cockpiten, uten å åpne luken!

Kalesjegarsje:  Båten kan leveres med en fastmontert førerkalesje som kan settes opp og tas ned på noen sekunder. Kalesjen har en skjult plass i fronten på konsollen. Alltid lett tilgjengelig, men aldri i veien når den ikke er i bruk.

Integrerte fenderholdere Nordkapp har løst utfordringen med fendere på en unik måte. Alle fire fenderne ligger i tilpassede kasser i sidene slik at de ikke tar opp unødvendig lagringsplass. Faste kroker gjør at man med ett enkelt håndgrep hiver fenderen over rekken.

Bred konsoll for mindre sjøsprøyt Konsollens utforming, hvor begge kantene er trukket langt bakover, gir de som sitter bak konsollen god beskyttelse mot sjøsprøyt, vær og vind. Samtidig gir konsollen gir båtfører svært god oversikt.

European Powerboat of the year 2014! Nordkapp Enduro 605 er kåret til Powerboat of the year under verdens største innendørs båtmesse i Düsseldorf i Tyskland. Juryen besto av 8 journalister fra båtmagasiner over hele Europa.

CE kategori: C

Gangtid motor: 0 timer

Båten ligger klar for visning i vårt showroom i Holskogen

Vi tar forbehold om utilsiktet faktafeil i annonsen.

Spør oss gjerne om et tilbud på opplagstjenester.

Vi ordner også finansieringen ved behov gjennom våre samarbeidspartnere som er: SpareBank 1, og Santander Consumer Bank

Utstyr:

12V uttak
Badestige
Baugkrok
Brannslukker
Bunnplugg
Elektrisk lensepumpe
Fortøyningspakke
Kalesjegarasje
LED brytere
Securmark båt/motor
Syrefast flaggstang
Dreggluke
Komplett putesett
Vannskistang
Konsolltrekk
Stoltrekk
Syrefast pulpit
Manuell lensepumpe
Garmin 922 XS
S- Deck
Kjøleskuff

Send forespørsel