Sjø-Sport

Anytec

En skikkelig "No Brainer" Råtøff Anytec A 27 - Meget godt utstyrt!

Sjø-Sport har gleden av å tilby for salg en demokjørt Anytec A27

Her kan man sikre seg en nesten ny båt med Ca Kr. 300 000,- i rabatt.

Kort presentasjon av båten:

Med sitt helt nye skrogdesign leverer Anytec A27 fantastiske prestasjoner i alle slags værforhold. Tiår med erfaring og lidenskap er satt sammen for å skape en helt ny type båtopplevelse.
Å utvikle en ny båt handler ikke bare om tall, brenselforbruk og modellering. Hvis man ikke lykkes med å få fram den rette følelsen er alt bortkastet. Utviklingsarbeidet med Anytec A27 har derfor handlet like mye om å finne den rette feelingen som å skape en fremtidsrettet og moderne båt.

Under utviklingsarbeidet ringet Anytec inn flere ulike designmål. Innvendig har det blitt fokusert på å skape et luftigere interiør med en sterkere følelse av rom og større sosiale rom. Det merker man på flere måter, ikke minst gjennom at pulpitene har blitt flyttet fremover og at førermiljøet har blitt bedre. Utvendig utstråler det nye designet den nærmest selvfølgelige selvtilliten som går i arv i hele Anytec modellprogrammet. Mange elementer kjenner man også igjen fra Anytec giganten 1221 SPD.

Akter finner vi et helt nytt designelement hvor den gamle targabøylen nå er erstattet av en targamast. Når du kaster loss fra brygga i en Anytec A27 og begir deg mot nye eventyr eller fornøyelser blant holmer og skjær så opplever du forskjellen like umiddelbart som tydelig. Mer moderne, sterkere, og tryggere. Mer konsekvent i oppførselen. Og ikke minst, større. Det nye skroget på Anytec A27 er en halvmeter lengre i vannlinjen enn forgjengeren Anytec 750 SPD. Med et forlenget akterparti øker stabiliteten i høyere hastigheter fordi skrogets tyngdepunkt har blitt flyttet.

Alt for å beholde og forfine båtens bevegelser, ikke minst med de litt større motoralternativene. Denne båten er generøst utstyrt, og utover standard har den Baugpropell - Engbo Ankervinsj – Søkelys – Trimflaps – Puter i cockpit – Vindusviskere - Servostyring

Kapasiteter: ·

Fuel: 390 L .
CE kategori: C
Gangtid motor: Ca. 50 timer 

Vi tar forbehold om utilsiktet faktafeil i annonsen.

Spør oss gjerne om et tilbud på opplagstjenester.

Vi ordner også finansieringen ved behov gjennom våre samarbeidspartnere som er: Sparebank 1, og Santander Consumer Bank
Selvlens
Bunnstoff
Klasse 3-låseøye
Badeplattformer
Anytec Performance stolstativ
Fortøyningspakke
Reddningsstige
Stoltrekk
LED-lanterner
Helkalesje
Baugpropell
Ankervinsj
Søkelys
Trimflaps
Puter
Servostyring
Vindusviskere
Sprayhood
Targamast
Hydraulisk styring
Zipwake trim
Vindusviskere
Putesett (akter)
USB-uttak

Send forespørsel