Sjø-Sport

Hasle Summer Fun

Hasle 365 Summer Fun - kan leveres omgående.

Sjø-Sport har gleden av å tilby for salg Hasle Summer Fun i alle farger.

Presentasjon av båten:

Hasle Summer Fun jolle er en rotasjonsstøpt båt i polyetylen. Den er konstruert av Rolf og og Reidar Hasle, som har 25 års erfaring i båtbransjen, samt 20 år erfaring innen rotasjonsstøping. Valg av design og tekniske løsninger er nært knyttet til konstruksjonsmaterialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

Sikkerhet: Vi har lagt stor vekt på sikkerhet. Hasle Summer Fun produseres i moderne industrilokaler med PLS-styrte maskiner. Gjennom vårt kvalitetssikringssystem er kunden sikret topp kvalitet. Båten er CE-godkjent

MOTOR/EGENSKAPER Hasle Summer Fun er en båt fortrinnsvis for de helt unge . Båten utstyres med 9,9HK. Pakkepris på båt/motor blir overkommelig for mange båtlivsentusiaster. Hasle Summer Fun er konstruert for å være en planende båt. Med trimmet 9,9 HK oppnåes en hastighet på 19 knop.

Ut fra båtens størrelse og skrogutforming anbefaler vi motorstørrelse på 15 HK til 20HK. Båten får det nødvendige trøkk som fremkaller smilet. Vi anbefaler at du som potensiell kjøper vurderer motorstørrelse i samarbeid med oss.

Design:  Båten har en moderne og spennende design, med avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur.

Kjøre/sittekomfort: Vi har valgt å levere alle båtene med fastmontert styrekonsoll, styresnekke og styrekabel. Båten har formstøpte seter. Dette gir båten god kjøre- og sittekomfort. Inkludert i prisen er: 9,9 Yamaha motor

Opsjoner: Bunnstoff Kr. 3990,-
Securmark Kr. 2490,-

Båtene ligger klar for visning i vårt nye anlegg på Langenesveien Kontakt undertegnede for avtale.

Vi tar forbehold om utilsiktet faktafeil i annonsen.

Spør oss gjerne om et tilbud på opplagstjenester.

Vi ordner også finansieringen ved behov gjennom våre samarbeidspartnere som er: Sparebank 1, og Santander Consumer Bank

Send forespørsel