Sjø-Sport

Highfield

Ny pris! - Highfield 760 Sport Nyhet i 2019! - Evinrude G2 300 Hk - 54 knop!

Sjø-Sport Service AS har gleden av å tilby en sprek nyhet for 2019 

Presentasjon av båten:


Highfield 760 Sport

Highfield 760 Sport er den første modellen i den nye Sport serien til Highfield. Sport serien kombinerer det beste fra profesjonelle båter og det ypperste innen design av fritidsbåter. Her er det et bunnsolide og gjennomprøvd skrog fra Patrol 760 som er brukt. Produsert med en styrke og stivhet som få andre produsenter av båter kan påberope seg, i et miljøvennlig og vedlikeholdsfritt materiale – aluminium.

Skroget har en dyp V-bunn på hele 24 grader akter, noe som gir utrolig gode og behagelige sjøegenskaper, selv i skikkelig ruskevær! Kombinert med ORCA Hypalon pongtong for ekstra stabilitet og oppdrift, gir dette uovertrufne sjøegenskaper. Det er få andre i dette markedssegmentet kan matche dette skroget på komfort og stabilitet. Innredningen er inspirert av funksjonelle og lekre løsninger hentet fra Italia (signert Federico Fiorentino). Her er god sofa akter med lagringsrom, to meget gode, justerbare førerseter. Stort dashbord med plass til det man måtte ønske. I baugen er det lekker U-sofa for sosiale stunder. U-sofaen i baugen kan enkelt gjøres om til en stor dobbel solseng!

Dette er en båt som ikke står tilbake for noen andre i denne klassen. En båt som passer like godt til offshore vinterturer som til sosiale sommerturer innaskjærs. Laget for å brukes, for å vare og for overtruffen komfort i utsøkt design!

 Standard utstyr:

Konsoll, sittegruppe m/justerbare stoler, navigasjons lys, badeplattformer, targabøyle, solseng baug. Denne båten er også utstyrt med en stor Garmin 1222 Plotter til en verdi av Kr. 29 900,-

Ekstra utstyr:

SeaDek.

Tilleggsinformasjon

Lengde  760 cm
Bredde 283 cm
Antall personer 12
Anbefalt motor 250 hk
Maks motor 300 hk 
Stamme lengde Ekstra lang 25" 
Diameter pongtong 56 cm
Antall kammere 6
Skrogvinkel akter 24
Farge Sort/rød

Båten ligger klar for visning.

Vi tar forbehold om utilsiktet faktafeil i annonsen.

Spør oss gjerne om et tilbud på opplagstjenester.

Vi ordner også finansieringen ved behov gjennom våre samarbeidspartnere som er: SpareBank 1, og Santander Consumer Bank

Send forespørsel