Sjø-Sport

Anytec

"Gi bort pris" - Anytec A 23 - Kan sendes i hele Norge

Sjø-Sport har gleden av å tilby for salg en ny Anytec A 23

Kort presentasjon av båten:

Anytec A23 har et helt nytt skrogdesign som kombinerer stabilitet med topp ytelse i en komplett pakke. Håndbygd og helsveiset fra baug til hekk.

Å utvikle en ny båt handler ikke bare om tall, brenselforbruk og modellering. Hvis man ikke lykkes med å få fram den rette følelsen er alt bortkastet. Utviklingsarbeidet med Anytec A23 har derfor handlet like mye om å finne den rette feelingen som å skape en fremtidsrettet og moderne båt.

Under utviklingsarbeidet ringet Anytec inn flere ulike designmål. Innvendig har det blitt fokusert på å skape et luftigere interiør med en sterkere følelse av rom og større sosiale soner. Det merker man på flere måter, ikke minst gjennom at pulpitene har blitt flyttet fremover og at førermiljøet har blitt bedre.

Utvendig utstråler det nye designet den nærmest selvfølgelige selvtilliten som går i arv i hele Anytec modellprogrammet. Mange elementer kjenner man også igjen fra Anytec giganten 1221 SPD. Akter på Anytec A23 finner vi et helt nytt designelement hvor den gamle targabøylen nå er erstattet av en targamast.

Når du kaster loss fra brygga i en Anytec A23 og begir deg mot nye eventyr eller fornøyelser blandt holmer og skjær så opplever du forskjellen like umiddelbart som tydelig. Mer modnere, sterkere og tryggere. Mer konsekvent i oppførselen, og ikke minst, større.

Det nye skroget på Anytec A23 er en halvmeter lengre i vannlinjen enn forgjengeren Anytec 622 SPD. Med et forlenget akterparti øker stabiliteten i høyere hastigheter fordi skrogets tyngdepunkt har blitt flyttet. Alt for å beholde og forfine båtens bevegelser, ikke minst med de litt større motoralternativene.

Denne båten er generøst utstyrt som standard.

Kapasiteter:
• Maks motor: 225 hk.
• Fuelkapasitet: 200 L
• Antall passasjerer: 6
• Fartsområde: 30 – 45 Kn

Gangtid motor: 0 timer

Båten ligger klar for visning i vårt nye anlegg på Langenesveien
Vi tar forbehold om utilsiktet faktafeil i annonsen.
Spør oss gjerne om et tilbud på opplagstjenester.
Selvlens Bunnstoff Klasse 3-låseøye Badeplattformer Anytec Performance stolstativ Fortøjningspakke Spinlock flytevest M400 Reddningsstige Stoltrekk LED-lanterner Helkalesje Sprayhood Targamast Hydraulisk styring Zipwake trim Vindusviskere Putesett (akter) USB-uttak

Send forespørsel