Sjø-Sport

Nordkapp 655 Noblesse

Nordkapp 655 Noblesse

I vår portefølje av båter vi formidler har vi nå fått inn en meget flott Nordkapp 655 Noblesse med Highline + utstyrspakke og mye mye mer. Det er veldig mange blant båtfolket som kjenner denne modellen meget godt, og for dem trenger ikke båten noen nærmere presentasjon, men for alle som ikke kjenner Nordkapp 655 er dette morsomt. Suksessen til Nordkapp er en sjelden historie i norsk båtbransje. Ut fra erfaringer helt i fra 1966 bygger denne suksessen på tre sentrale faktorer: kjøreglede, brukervennlighet og sjøegenskaper.

Om båten:

Nordkapp har allerede rykte for velkjørende skrog med fine egenskaper og 655 er ikke noe unntak. Den ligger støtt som et fjell på rolig vann og tar utfordringer på strak arm når det drar seg til.

Med en gang du setter foten i båten merker du det. Dette er en stor innholdsrik båt. Her får du pantry og dusj på badeplattformen. Båten har fastmontert baugstige og dør i vindskjermen – alt dette for at du skal få et tryggere båtliv. I kabinen kan to personer sove både godt og komfortabelt, og når du skal reise videre kan du glede deg over en dyp v-bunn som gir deg kjørecomfort langt over gjennomsnittet.

Kanskje en av båtens største fortrinn er en stor cockpit. Skipperstolen er av den komfortable typen med høy rygg. Vippeputa er god å ha og gir for de fleste akkurat riktig sikt over den lave vindskjermen. Vinduspusser er selvsagt standard.

Selve sittegruppen er L-formet og det forreste setet har vipperygg. Det gir fin sitteplass for en passasjer i fartsretningen. Med ryggen vippet forover, får man liggelengde og en solseng for en person. Båten har bord med koppeholdere. Utgangen til badeplattformen er via et trinn og man slipper å tråkke i putene.

Om motoren:

Båtdrømmen din inneholder neppe noe om at motoren må på service eller overhaling til stadighet. Derfor har fabrikken laget Evinrude-motorene slik at de er de enkleste å eie. Det gjelder ikke bare vedlikeholdet som er enkelt som bare det, men også bransjens beste garanti, klassens beste drivstoffeffektivitet og laveste totale utslipp – alt dette gjør at du får en bedre båtopplevelse med en Evinrude på hekken.

Nyt sjølivet uten service…

Andre motorer har en 20-timers innkjøringsperiode. Det trenger ikke en Evinrude E-TEC G2. Heller ikke oljeskift er nødvendig. Aldri! Mens andre må få båten til forhandleren – eller forhandleren til båten – for å få de fastsatte servicene og oljeskiftene, kan du nyte sjølivet i fulle drag, time etter time, år etter år.

 Fordeler med en Evinrude E-TEC G2

 • 5 års serviceintervaller
 • Ingen innkjøringsperiode
 • Automatisk vinterkonserveringsfunksjon
 • Oppfyller alle verdens utslippskrav
 • 3 + 2 års motorgaranti
 • Ingen motoroljeskift 

Båten bør sees, oppleves - så ikke nøl med å kontakte undertegnede megler.

Båten ligger for tiden i opplag, men etter påske vil den være tilgjengelig for visning og prøvetur.

Bilder i annonsen er en blanding av aktuell båt i opplag, samt arkivbilder.

Kapasiteter og fakta:

 • Bensin: 177 L
 • Lengde: 650 cm
 • Bredde: 250 cm
 • Vekt: 1250 kg
 • Antall personer: 6
 • CE-kategori: C       


  Gangtid motor: 53 t.

 • Kontakt megler for mer informasjon, og avtale om visning.

  Trond Johansen
  + 47 991 27316
  trond@sjo-sport.no

   

 • Om oss:

  Sjø-Sport Service AS megler båter i hele Norge fra våre lokaler i Kristiansand. Vi har store salgsbrygger, og moderne fasiliteter for kranløft, og opplag.
  I Sjø-Sport Service AS er alltid målet vårt å sørge for at prosessen med kjøp og salg resulterer i riktig avgjørelse. Med mange års erfaring fra båtbransjen er vår innsikt, ekspertise og rådgivning blant de beste i markedet.
  Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering og verdivurdering
  Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og Sjø-Sport Service AS er kun mellommann og således ikke part i kjøpekontrakten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

  Utstyr:

  Badestige

  Baugkrok

  Toalett elektrisk

  Brannslukker

  Bunnplugg

  Dreggluke akter

  Dreggluke baug

  Dusj

  Elektrisk lensepumpe

  Fortøyningspakke

  Flagg og syrefast flaggstang.

  Høy syrefast rekke/pulpit

  Kalesje

  Kalesjegaasje

  Kompass

  Lanterner

  LED-brytere

  Manuell lensepumpe

  Putesett

  Securmark båt og motor

  Vannskistang

  12V-uttak

  Dobbelt batterisystem

  Havnepresenning

  Garmin 922 med innv. svinger

  Hifi anlegg

  Ankervinsj

  Trimplan

  Baugpropell

  m.m.

Send forespørsel