Sjø-Sport

Nordkapp

Nordkapp

I vår portefølje av båter vi formidler har vi nå fått inn en meget flott Nordkapp 605 Noblesse med en generøs utstyrspakke. Det er veldig mange blant båtfolket som kjenner denne modellen meget godt, og for dem trenger ikke båten noen nærmere presentasjon, men for alle som ikke kjenner Nordkapp 605 er dette morsomt. Suksessen til Nordkapp er en sjelden historie i norsk båtbransje. Ut fra erfaringer helt i fra 1966 bygger denne suksessen på tre sentrale faktorer: kjøreglede, brukervennlighet og sjøegenskaper.

Om båten:

Noblesse 605 er daycruiseren for en liten familie. Den første tanken som slår deg er hvor stor cocpiten er og hvor mange detaljer den inneholder. Det er faktisk vanskelig å tro at du sitter i en båt på rett over 6 meter. Den oppleves mye større med en gang du kommer oppi den. Skroget er det samme som på de prisbelønnede Enduro/Avant 605 båtene. En dyp V-bunn gir båten myk og komfortabel gange selv om det er litt bølger. Designeren Espen Thorup har virkelig gitt båten en cockpit som skiller seg ut for båter i denne størrelsen.

Vi Menn båt laget en test av båten i Juni 16 og konklusjonen var klokkeklar:

Vi Menn Båt testet Nordkapp Noblesse 605, og responsen var som følger: "Dette er ikke bare den lekreste 605-utgaven rent designmessig, det er kanskje den fineste 6-meters daycruiseren på markedet".

Avslutningsvis i testen skriver de følgende om båten:

"Skal du ha en daycruiser med flott utseende og sportslige egenskaper kan det ikke bli mye bedre enn dette. 50-års jubilanten Nordkapp har laget en moderne klassiker. Og på motorsiden er valget enkelt: Denne båten fortjener lyden og trykket i en kraftig V6."

Videre om båten:

Veldig enkelt endres cockpiten fra en tradisjonell cockpit med rett akterbenk, til en cockpit med to solsenger, eller til sitteplasser som i en U-salong. Alt er tilrettelagt og gjør cockpiten svært fleksibel. 

Det finnes også flere store stuverom med veldig lett adkomst ombord. Mellom fører- og passasjersetet er det en stor luke i dørken med plass til det meste.

Kabinen er stor nok til overnatting, men gjør også nytten som ekstra lagringsplass eller som oppholdsrom for de minste i familien. Kabinen kan skilles fra cockpit ved å trekke ned døren som er laget som en solid rullegardin.

Om motoren:

Med en Evinrude E-TEC påhengsmotor kan du føle deg trygg på at du har en motor av høyeste kvalitet. Påhengsmotorene trenger ingen oljeskift og er utstyrt med et automatisk vinterlagringssystem, og har 3 års serviceintervall.

Nyt sjølivet uten service…

Mens andre må få båten til forhandleren – eller forhandleren til båten – for å få de fastsatte servicene og oljeskiftene, kan du nyte sjølivet i fulle drag, time etter time, år etter år.

Fordeler med en Evinrude E-TEC G1

 • 3 års serviceintervaller
 • Ingen innkjøringsperiode
 • Automatisk vinterkonserveringsfunksjon
 • Oppfyller alle verdens utslippskrav
 • 3 + 2 års motorgaranti
 • Ingen motoroljeskift

 
Båten bør sees, oppleves - så ikke nøl med å kontakte undertegnede megler.

Båten ligger for tiden i opplag, men etter påske vil den være tilgjengelig for visning og prøvetur.

Bilder i annonsen er arkivbilder, og ikke av aktuell båt. Det kommer.

 Kapasiteter og fakta:

 • Bensin: 122 L
 • Lengde: 606 cm
 • Bredde: 220 cm
 • Dypgang: 80 cm
 • Vekt: 900 kg
 • Vekt med motor: 1050 kg
 • Antall personer: 7
 • CE-kategori: C      

Gangtid motorer: 40 t.

Ta kontakt for mer informasjon, og avtale om visning.

Trond Johansen
+ 47 991 27316
trond@sjo-sport.no

Om oss:

Sjø-Sport Service AS megler båter i hele Norge, fra våre lokaler i Kristiansand. Vi har store salgsbrygger, og moderne fasiliteter for kranløft, og opplag.
I Sjø-Sport Service AS er alltid målet vårt å sørge for at prosessen med kjøp og salg resulterer i riktig avgjørelse. Med mange års erfaring fra båtbransjen er vår innsikt, ekspertise og rådgivning blant de beste i markedet.
Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering og verdivurdering
Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og Sjø-Sport Service AS er kun mellommann og således ikke part i kjøpekontrakten.

Utstyr:

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Manuell lensepumpe

Hydraulisk styring

Fortøyningspakke

Flagg og syrefast flaggstang.

Høy syrefast rekke/pulpit

Kalesjegarasje

Lanterner

Kompass

LED-brytere

Manuell lensepumpe

Putesett

Securmark båt og motor

Stoltrekk

Vannskistang

12V-uttak

Vindusvisker

Kartplotter

m.m  Send forespørsel