Sjø-Sport

Seaco

Seaco

I vår portefølje av båter vi formidler har vi nå fått inn en velholdt Seaco 950.

SEACO 950 er en romslig, men allikevel sporty familiecruiser, med et design nøye tilpasset båtens kjøreegenskaper. Det er lagt stor vekt på sikkerhet og sjødyktighet. SEACO 950 er utviklet for norske forhold, og selv i toppfart på rundt 32 knop, vil dens presisjon og sjødyktighet gi deg en behagelig følelse ombord. Dette sammen med båtens kraftfulle og sporty utseende, gir deg en båt du kan være stolt av.

Om båten:

Uteplassen

Seaco 950 har en stor og sosial uteplass som man entrer lett via en port i akterspeilet. På styrbord side er det en stor U-salong som lett gir plass til ca 6 personer. Man har også en liten wetbar med trykkvann vis a vis.

Førerposisjonen

Førerplassen er ergonomisk fornuftig utformet. Førerstolen gir plass til 2 personer, og i tillegg er det en stol på babord side så man kan da sitte 3 personer i fartsretningen. Betjeningspanelet er greit plassert og alle instrumenter er lett leselige. Bryterne er samlet i et panel til venstre for rattet og er lette å betjene. Spaken til baugpropellen er lett tilgjengelig.

Hovedlugaren

Også under dekk er det vel tilrettelagt for sosiale sjeler. Forut er det en stor U-sofa med god sittekomfort. Fint når man skal sitte i salongen. Toalettrommet er lokalisert på styrbord side, og har god plass.
Bordet i salongen kan felles ned slik at man får en stor dobbelkøye.

Stikklugaren

Stikklugaren har inngang fra salongen, på styrbord side ved nedgangen. Lugaren har en dobbelkøye på ca. 150 x 200 cm. Det er god lufting med en stor luke som vender opp i cockpit.

Toalettet

Toalettrommet har akseptabel høyde, og rommet egner seg utmerket for de fleste sanitære sysler. Det er bra med belysning og skap under servant.

Byssa

keramisk topp og 2 bluss gjør det mulig å tilberede en god middag her. Både kum og kjøleskap er veldig fornuftig plassert.

Om motoren:

KAD 43 har turbo og kompressor og er basert på den velkjente 3,6 liters 40 motoren

KAD 43 har 12 ventilers topp og fri for elektronikk. -218 HK

 
Båten bør sees - så ikke nøl med å kontakte undertegnede megler.

Båten ligger klar for visning i Kristiansand

Bilder i annonsen er tatt 12.05.2020. Båten er sjøsatt. 

Vi tar forbehold om utilsiktede faktafeil i annonsen

Er det utstyr som er avgjørende for din interesse kan du gjerne dobbel sjekke at det faktisk er der.

Oppgitt pris i annonsen er en prisantydning, og selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste ethvert bud.

 
Kapasiteter og fakta:

  • Diesel: 340 L
  • Lengde: 9,3 meter
  • Bredde: 2,95 meter
  • Dypgang: 0,95 meter
  • Vekt: ca 3400 kg   
  • Septiktank ca 35 L 
  • Vanntank ca 165 L

Gangtid motor: til avlesning

Ta kontakt for mer informasjon, og avtale om visning.

Trond Johansen
+ 47 991 27316
trond@sjo-sport.no

Om oss:

Sjø-Sport Service AS megler båter i hele Norge, fra våre lokaler i Kristiansand. Vi har store salgsbrygger, og moderne fasiliteter for kranløft, og opplag.
I Sjø-Sport Service AS er alltid målet vårt å sørge for at prosessen med kjøp og salg resulterer i riktig avgjørelse. Med mange års erfaring fra båtbransjen er vår innsikt, ekspertise og rådgivning blant de beste i markedet.
Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering og verdivurdering
Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og Sjø-Sport Service AS er kun mellommann og således ikke part i kjøpekontrakten.


Utstyr:

Badestige

Helt ny Sleipner baugpropell

Webasto

El-Ankervinsj akter

Kjøleskap

3 år gammel Lawrence plotter

Trykkvann v/k

El-toalett med holdingtank

Fendere og tauverk

Ny el -lensepumpe

Båten leveres med nye batterier

Brannslukker

m.m

Send forespørsel