Sjø-Sport

250

Evinrude G2 250

Sjø-Sport har gleden av å tilby for salg en helt ny 2020 modell G2 250

Beskrivelse av motor:

Opplev båtdrømmen

Å eie en Evinrude er like enkelt som å styre en. Båtdrømmen din inneholder neppe noe om at motoren må på service eller overhaling til stadighet Utenbordsmotorene fra Evinrude er blant markedets mest innovative og miljøvennlige. Det gjelder ikke bare vedlikeholdet som er enkelt som bare det, men også bransjens beste garanti, klassens beste drivstoffeffektivitet og laveste totale utslipp – alt dette gjør at du får en bedre båtopplevelse med en Evinrude på hekken.

En motor du kan stole på

Båtlivet er ikke alltid like enkelt som smult vann. Noen ganger slår været om, bølgene reiser seg og du kjenner kanskje at det knyter seg i magen? Det er bare din egen erfaring og motoren du kan stole på. Vi vet godt at det er når forholdene er som verst at en Evinrude må fungere som best. Evinrudes motorer er designet, bygget og testet for at både vi og du skal være trygg på at motoren tar seg dit du skal – og tilbake igjen.

E-TEC G2 er en serie påhengsmotorer som er så godt tilpasset båten at det er som om de er skapt for hverandre.

Helintegrerte, digitale kontroller sørger for at du har kommandoen når du kjører en båt med påhengsmotor fra Evinrudes E-TEC G2 serie. Med dynamisk servostyring i alle hastigheter fungerer båt og motor i full harmoni for å gi deg en best mulig kjøreopplevelse.

E-TEC G2 har klassens beste drivstoffeffektivitet

Velger du en Evinrude E-TEC G2 vil du spare mange kroner fordi du får en motor som bruker opp til 15% mindre drivstoff enn de andre ledende firetaktsmotorene. Det betyr at du bruker både mindre penger og tilbringer mindre tid ved bensinpumpene.

Silkemyk, men kraftfull båtopplevelse

Den helintegrerte i-Trim-teknologien sørger for optimal trim, dynamisk servostyring gjør båten lettmanøvrert sammen med det hydrodynamiske SLX-girhuset slik at Evinrude E-TEC G2 gir deg en bedre båtopplevelse – den er silkemyk samtidig som den er kraftfull.  

Fordeler med en Evinrude E-Tec G2

  • Klassens beste dreiemoment. Opptil 30 % høyere dreiemoment enn konkurrerende motorer
  • Klassens beste drivstoffeffektivitet. Bruker opptil 15% mindre drivstoff
  • Drivstoffbesparende
  • Miljøvennlig
  • Bransjens beste korrosjonsgaranti – 5 år
  • Slitesterke komponenter med lang levetid
  • Ingen innkjøringsperiode
  • Ingen oljeskift
  • Automatisk vinterkonserveringsfunksjon
  • Laveste utslippsnivåer

 

Vi monterer, og tar innbytte av de fleste motorer.

Finansiering ved behov ordner vi gjennom våre partnere some r Santander Consumer Bank og Sparebank 1

 

 

 

Send forespørsel