Nordkapp 830 Noblesse

Se for deg mulighetene

Noblesse 830 er det nyeste tilskuddet i Noblesse-serien fra Nordkapp, og vil utgjøre seriens flaggskip. Båten er med sine 8,3 meter en innholdsrik båt som med smarte detaljer og innovative løsninger.

Skreddersydd til deg
Utstyrsnivået i Noblesse 830 er utvidet fra tidligere modeller og gjør at du kan tilpasse båten i enda større grad etter ditt behov. Utforsk hele utstyrslisten i vår konfigurator, og sett sammen Noblesse 830 nøyaktig slik du ønsker den.

Skandinavisk design
Noblesse 830 bygger videre på det anerkjente designet fra Noblesse-serien. Tidløse, lekre linjer strekker seg over båten og gir den særpreget Nordkapp er kjent for. Noblesse 830 består av materialer håndplukket fra øverste hylle – det gir overflater en førsteklasses finish. Vindskjermen er særdeles effektiv og sørger for at cockpit holder seg lun uansett hastighet.

Vårt mål er å levere en premium opplevelse så fort du stiger ombord i båten med alt fra luker og dører til stoffet på puter og følelsen av å holde i rattet.

Dette er Noblesse 830
Noblesse 830 er flaggskipet i daycruiser-serien fra Nordkapp. Med sine 8,3 meter og 2,92 meter i bredde er den en innholdsrik båt med fokus på komfort, sosialisering og sommerglede. Båten er en av de mest innholdsrike båtene fra Nordkapp, med imponerende rekkevidde og høyt utstyrsnivå.

Lengde:

830 cm

Bredde:

292 cm

Tank:

325 L

Max motor:

500 HK

Max pers:

10