Nordkapp Airborne 6,3

Smidig allrounder

Airborne 6.3 er en smidig RIB med flere detaljer fra storebrødrene i Airborne-serien. Lav planterskel og dynamiske kjøreegenskaper gjør den både leken og komfortabel selv i utfordrende forhold.

Bekymringsfritt båtliv
Airborne 6.3 slår langt over sin vektklasse og gir deg en komplett båt for dagsturer. I sann Airborne-ånd er den trygg og stabil, så du kan lene deg tilbake å nyte istedenfor å bekymre deg.

Senk skuldrene
Vårt mål er at du skal få ro til sinns og senke skuldrene hver gang du stiger ombord i din Nordkapp – derfor håndplukker vi materialer fra øverste hylle til våre båter. Alle båter i Airborne-serien har pontonger av Hypalon – et syntentisk materiale som har langt bedre levetid og er sterkere enn motparten PVC.

Gjennomført førermiljø
Som fører av Airborne 6.3 har du god oversikt og umiddelbar tilgang til alt du behøver for en trygg og effektiv ferdsel.

God bevegelighet
Fra baug til akter har du god plass til å bevege deg. Dette gjør det enklere for deg å manøvrere båten alene, dersom du er på tur alene.

Sosiale soner
Du finner flere måter å tilpasse båten på for ditt behov. Begge stolene ved konsollen kan roteres 180 grader – noe som skaper en sosial sone i akter.

Lengde:

625 cm

Bredde:

250 cm

Tank:

120 L

Max motor:

150 HK

Max pers:

8