Sjø-Sport

Om Sjø sport

Sjø-Sport Service AS har sine butikk og verksteds lokaler i Nodeviga i Kristiansand. Vi driver med salg og service av Evinrude utenbords motorer og har et stort utvalg av båter. Sjø-Sport Service AS ble startet i 1978, med våre 40 år i bransjen har vi opparbeidet en stor ekspertise og erfaring, som kommer deg som kunde til gode. Vi tilbyr også innendørs opplag av båter. Kjøp trygt hos oss! 

Historie:

Sjø-Sport Service AS ble i dagens form etablert av Birger Hægeland og Vidar Hansen i 1978. Virksomheten på den tiden dreide seg i hovedsak om service på Evinrude og Johnson påhengsmotorer samt opplag.

Bedriften drev sitt virke fra Østre Strandgate 12, der vi i dag finner Restauranten Sjøhuset.

I 1981 flyttet bedriften et godt «steinkast» til Nodeviga og der er virksomheten fortsatt å finne.

I 1997 solgte Vidar Hansen seg ut av bedriften for å satse på egne prosjekter.  

I 1999 ble avgjørelsen tatt om å i tillegg starte med båtsalg. Markedet var godt, og etterspørselen etter dagsturbåter med fine linjer og god kvalitet var markant økende.

I 2000 ble bygg nr.1 av Nordkapp Enduro 600 solgt av Hægeland. Dette ble starten på et lite eventyr som man i dag ser resultatet av ved å titte seg rundt på fjorden. 100 vis av båter er solgt, og man ser de fleste rundt om i Agder-fylkene.

I 2018 ble det ferdigstilt et svært moderne bygg i Holskogkilen, 8 km vest for Kristiansand sentrum. Bygningsmassen på 1400 kvm, består av showroom, kontorfløy samt opplag i to høyder.

Byggetrinn 2 som skal inneholde verksted og klargjøringshaller er under planlegging.

I dag er bedriften en del av Frydenbø Marine sitt forhandlerapparat, og med en slik stor og profesjonell aktør i ryggen sikrer det oss førsteklasses produkter, og leveranser samt et rikholdig delelager som man ikke ser så ofte i vår bransje.