Sting 580 serien

Sting 580S – praktisk, rask og familievennlig

Møt nye 580 S, flaggskipet i skjærgårdsjeep-serien fra Sting. I 580 S viderefører vi mange av de veletablerte og smarte løsningene fra 485S og 530S, og gir i tillegg forbedret plass og føreropplevelse. Et bredt, stabilt skrog med gode kjøreegenskaper gir alle ombord en komfortabel opplevelse på sjøen. Motoriseringen fra Mercurys stillegående 100 og 115 hesters motorer gjør at Sting 580S har en myk og behagelig gange, både i sakte fart, og i cruise-fart.

Praktisk førerbenk
Førerbenken har fordelen av å en praktisk vendbar/flippbar rygg. Dette gjør at du snur sitteretningen på 1-2-3 og har god ryggstøtte hele tiden. Du sitter også godt og får god oversikt over barnas eller barnebarnas bading på badeplattformene.  I førerbenken har du også ekstra stuerom til oppbevaring av bagasje. Benken har også et praktisk trekk som du raskt trer på når du går fra båten.

Solseng i baugen; et sted for å nyte sommerdagene
Nye Sting 580 S har et stort og behagelig fordekk, med gode sitteplasser både under kjøring og når båten ligger stille. Den medfølgende ileggsputen utvider plassen i baugen, samtidig som de smarte trappetrinnene i siden av skroget gjør at du enkelt kan gå ut og inn av båten selv med solsengen montert. Trappetrinnene skjuler også båtens fremre fendergarasjer, og du finner koppholdere tilgjengelig ved siden av solputen.

Store badeplattformer
Store badeplattformer blir raskt barnas favoritt. Herfra har du et trygt sted for bading, for hele familien. Badestige på styrbord side og god plass mellom aktervegg og motor gjør badingen til en lek.

Midstilt konsoll gir fordeler
Midstilt konsoll gjør det enklere å bevege seg fra baug til akterdekket på både styrbord og babord side.

 

Lengde:

584 cm

Bredde:

223 cm

Tank:

100 L

Max motor:

115 HK

Max pers:

6

Sting 580T – kompakt, enkelt og morsom.

Sting 580 T gjør det enklere for deg å ta turen på sjøen. Båten tilbyr økt komfort, både for fører og passasjer, med sin doble konsoll. Den doble konsollen i Sting 580 T gir også økte praktiske muligheter, som en sentralt plassert passasje og gjennomgang for å bevege seg fra akter til baug.

Båten som bringer deg nærmere elementene og løfter kjøreopplevelsen.
På mange måter er Sting 580 T en båt med to ansikt; den beskytter deg godt mot elementene samtidig som den trekker deg nærmere dem. Båtens doble konsolldesign gir både fører og passasjer beskyttelse mot vind og regn, mens fribordets design bidrar til en økt følelse av å være nær sjøen.

Dermed gir 580 T deg en kjøreopplevelse pregete, preget av smidighet, nærhet til vannet og responsivitet. Med et lavt tyngdepunkt tar 580 T svinger trygt, men på en direkte måte, noe som gir deg som fører en ekstra følelse av kontroll.

Lengde:

584 cm

Bredde:

223 cm

Tank:

100 L

Max motor:

115 HK

Max pers:

6